BasinBultenleriServisi.com olarak kurumunuz veya şahsınızla ilgili basın bültenleri hazırlayıp gazetelerin internet sayfalarına, haber sitelerine, tematik sitelere ve yerel haber sitelerine servis ediyoruz.

Haberlerinizi on binlerce kişi görür!

Basın bültenlerinizin Türkiye’nin en çok okunan ve en prestijli gazetelerin internet sayfalarında, haber sitelerinde, kadın ve sağlık sitelerinde, tematik portallarda ve yerel haber sitelerinde yayınlanacak. Yayınlanacak bütün haberlerin sonunda on binlerce kişi internet üzerinden basın bültenlerinizi okuyacak. Bu sayede sizi veya kurumunuzu bilen, tanıyan yeni potansiyel hedef kitleye de ulaşacaksınız. Ayrıca kulak dolgunluğu ile sizi bilen ama bir bağı olmayan kişilere de ulaşacaksınız. Özetle haberlerinizi on binlerce kişi görecek.

Arama Motorları Firmanız İle İlgili Haberleri İndekslesin!

Arama motorları firmanızla ilgili internet haber sitelerinde ve tematik portallerda çıkan haberleri indekslesin! Örneğin, arama motorlarında firmanız ile ilgili 3. kişinin ağzından yazılmış ve sizi anlatan içerik çok fazla yok. Yapılacak haber çalışmalarının en önemli avantajlarından biri Google, Yandex, Yahoo gibi arama motorlarında ortalama 5 yıl boyunca işinize yarayacak hakkınızda pozitif haberlerin indekslenmesi olacaktır.

Bu sayede firmanız, ürünleriniz ve sunduğunuz hizmetlerle  ilgili bir fikri olmayan potansiyel hedef kitleniz Sizi ve sunduğunuz hizmetleri ve ürünleri araştırdığında yani sizi Google’da aradığında hakkınızda internet haber sitelerinde ve tematik portallarda yayınlanan haberlere ulaşacak. Bu haberler sizin kontrolünüzde yazıldığı için hakkınızda pozitif bilgilere ulaşmış olacak. Hedef kitlenize doğru mesajları bu haberlerle vermiş olacaksınız.

Ayrıca günümüzde hemen herkes ve her kurum yeni tanıştığı veya bir şekilde iletişim kurduğu şirket ve kişileri önce arama motorlarında “kimlik sorgulaması” yapıyor. Bir örnek vermek gerekirse, sizi tanımayan bir müşteri adayı ile iletişim kurduğunuzda görüşme öncesi veya sonrası sizi “Google’ladığında” hakkınızda haber sitelerinde yayınlanan haberlerle karşılaşacaktır.

Aynı şekilde başka bir potansiyel iş ortağınız olabilecek bir şirkete toplantıya gittiğinizde toplantı sonrası, görüşülen kişi sizi veya şirketinizi Google’ladığında hakkınızda haber sitelerinde yayınlanan haberlerle karşılaşacaktır.

Bu sayede görüşmeye gidilen şirketin ve şahsın sizinle çalışma sürecine girmesi süreci hızlanacaktır. Görüşülen ürün veya hizmet satmaya çalıştığınız potansiyel bir müşteri adayı ise, o kişinin sizden ürün veya hizmet satın alma süreci daha kolay olumlu neticeye bağlanacaktır.

Digital Pr Projesi Firmanıza ve Size Güveni Arttırır!

Haberleriniz Türkiye’nin en kaliteli ve prestijli içerik sitelerinde yayınlanacağı için bu mecralar firmanıza saygınlık katacaktır. Özetle haberlerinizin bu mecralarda yayınlanması ve firmanızın bu mecralarda görünmesi kliniğinizin prestijini yükseltecek ve firmanıza güveni artıracaktır.

Dijital Pr Projesi Hedef Kitlenizi Genişletmeye Yarayan Prestij ve İmaj Çalışmasıdır!

Haberler yayına alındığında o gün, o hafta ve o ay binlerce kişinin okumasının yanında ortalama 5yıl yayınlandığı sitenin arşivinde kaldığı için başta google olmak üzere arama motorlarından da 5 yıl boyunca okunmaya devam eder.

Yayınlanacak İçeriklerinizi Sosyal Medyada Paylaşabilir ve Web Sitenizde “Basında Biz” Bölümü Yapabilirsiniz!

Yayınlanmış içeriklerinizi sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilir, sosyal medya sayfalarınıza içerik üretebilirsiniz. Takipçilerinize alanınızda iyi konumda olduğunuzu ve medyanın sizi haber yapmaya değer gördüğünü gösterip, takipçilerinizin zihninde ve algısında değerinizi yükseltebilirsiniz.

Ayrıca web sitenize ”Basında Biz” bölümü yapıp “Bilinen ve Tanınan Bir Firma” olduğunuzu iş ortaklarınıza, var olan hasta ve danışanlarına ve potansiyel kitlenize gösterebilirsiniz.

Dijital Pr Projesi Google ve SEO değerinizi arttırır!

Digital Pr sayesinde Google’daki değeriniz artar, bir süre sonra google sizi arzu ettiğiniz kelimelerde ilk sıralara çıkarabiliriz. Dijital PR’ın SEO çalışmalarına büyük katkısı vardır.

Bir yorum bırak